Lieve vrienden en collega's,

De oorlog is nu bijna 2 maanden aan de gang. Nog steeds heb ik veel familie, vrienden en collega's in Oekraïne zitten. Ik maak me heel erg zorgen om hun veiligheid en toekomst. Het is de zwaarste en meest emotionele tijd van mijn leven en die van alle Oekraïners.
Mijn familie en vrienden hebben steeds vaker financiële hulp nodig.
Bijvoorbeeld voor medicijnen, eten, een nieuw verblijf. Ook zit iedereen natuurlijk zonder werk, dus het spaargeld gaat snel op en zal daarom de hulp ook de komende tijd nodig zijn.
Doneren aan grote organisaties is zeker heel goed en helpt echt. Maar voor veel mensen middenin de oorlog is het niet mogelijk om bepaalde specifieke hulp te ontvangen die ze nodig hebben. Zo proberen veel Oekraïners in hun eigen netwerk elkaar te helpen en dat is ook essentieel.
Ik vraag hierdoor om directe en persoonlijke hulp van jullie voor mijn eigen kring.
Je kan doneren naar mijn persoonlijke rekening. Ik maak een spaarrekening aan waar het op wordt verzameld. Als je er behoefte aan hebt kan je mij je e-mail adres sturen en dan hou ik je op de hoogte van wat er met het geld gebeurd.
Ik vraag geen minimum voor donaties, maar heb wel iets bedacht om wat terug te doen.

- Ik heb T-shirts ontworpen. Blauw met een gele duif.
Bij een donatie boven de € 50 krijg je zo'n T-shirt. Mail me dan je adres zodat ik een shirt naar je kan opsturen. Of je kan het bij mij komen ophalen.

- Vanaf 21 maart ga ik op maandag in de ochtend bewegingstrainingen geven in Amsterdam Nieuw-West. forms.gle/Tuy6vusMVDP4suWZ6

rekeningnummer:
NL28INGB0754747204
Mw A Liubchenko

e-mail:
liubchenko2009@gmail.com

Heel erg bedankt.
Liefs,
Anastasiia